Manja slova Veća slova RSS
>

Poziv za javnu raspravu - Koncesioni akt za davanje koncesija za flaširanje voda

Datum objave: 02.08.2010 09:00 | Autor: Uprava za vode

Ispis Štampaj stranicu Download Download


 

Uprava za vode Crne Gore daje na javnu raspravu Nacrt koncesionog akta za davanje koncesija za flaširanje, odnosno pakovanje ili dopremanje vode u komercijalne svrhe i upućuje

 

J A V N I  P O Z I V

građanima, državnim organima, mjesnim zajednicama, nevladinim organizacijama, pravnim licima i preduzetnicima i drugim zainteresovanim subjektima, da se uključe u javnu raspravu o Nacrtu koncesionog akta za davanje koncesija za flaširanje, odnosno pakovanje ili dopremanje vode u komercijalne svrhe, i da svoje komentare, primjedbe, prijedloge i sugestije na Nacrt koncesionog akta dostave Upravi za vode u pisanoj ili elektronskoj formi, na adresu:“Bulevar Revolucije“ br.24, Podgorica, tel: 020 224 593; fax: 020 224 594 ili e-mail: natasa.rakocevic@uzv.gov.me

 

 

Uprava za vode sprovešće javnu raspravu o Nacrtu koncesionog akta za davanje koncesija za flaširanje, odnosno pakovanje ili dopremanje vode u komercijalne svrhe, na sledeći način:

 

-u Podgorici, za opštine: Nikšić, Cetinje i Bar javna rasprava održaće se 25.08.2010.god u prostorijama Uprave za kadrove (velika sala) sa početkom u 13 časova.

  

-u Kolašinu, za opštine: Kolašin, Mojkovac i Andrijevicu,  javna rasprava održaće se 26.08.2010.god., sala Centra za kulturu, sa početkom u 11 časova.

 

Javna rasprava o Nacrtu koncesionog akta za davanje koncesija za za flaširanje, odnosno pakovanje ili dopremanje vode u komercijalne svrhe, trajaće od 02. avgusta do 02. septembra 2010.godine.

 

Takođe, zainteresovani subjekti mogu u prostorijama Uprave za vode svakog radnog dana u vremenu od 10-12 časova izvršiti uvid u Nacrt koncesionog akta i dobiti dodatna pojašnjenja o istom.

 

NAPOMENA: tekst Koncesionog akta za davanje koncesija za flaširanje, odnosno pakovanje ili dopremanje vode u komercijalne svrhe možete preuzetu klikom na polje „download“ koje se nalazi iznad ovog teksta.