Manja slova Veća slova RSS
>

Poziv za javnu raspravu - Koncesioni akt za davanje koncesija za eksploataciju rječnih nanosa

Datum objave: 02.08.2010 09:00 | Autor: Uprava za vode

Ispis Štampaj stranicu Download Download


Uprava za vode Crne Gore daje na javnu raspravu Nacrt koncesionog akta za davanje koncesija za eksploataciju rječnih nanosa (šljunak i pijesak), i upućuje

 

J A V N I  P O Z I V

građanima, državnim organima, mjesnim zajednicama, nevladinim organizacijama, pravnim licima i preduzetnicima i drugim zainteresovanim subjektima, da se uključe u javnu raspravu o Nacrtu koncesionog akta za davanje koncesija za eksploataciju rječnih nanosa (šljunak i pijesak) i da svoje komentare, primjedbe, prijedloge i sugestije na Nacrt koncesionog akta dostave Upravi za vode u pisanoj ili elektronskoj formi, na adresu:“Bulevar Revolucije“ br.24, Podgorica, tel: 020 224 593; fax: 020 224 594 ili e-mail: natasa.rakocevic@uzv.gov.me

 

 

Uprava za vode sprovešće javnu raspravu o Nacrtu koncesionog akta za davanje koncesija za eksploataciju rječnih nanosa (šljunak i pijesak), na sledeći način:

 

-u Podgorici, za opštine: Podgoricu, Nikšić i Kolašin javna rasprava održaće se 25.08. 2010.god. u prostorijama Uprave za kadrove (velika sala), sa početkom u 10 časova.

 

-u Beranama, za opštine: Berane, Bijelo Polje, Andrijevicu, Mojkovac, Rožaje i Plav javna rasprava održaće se 27.08.2010.god., velika sala Skupštine opštine Berane, sa početkom u 11 časova.

 

Javna rasprava o Nacrtu koncesionog akta za davanje koncesija za eksploataciju rječnih nanosa (šljunak i pijesak), trajaće od 02. avgusta do 02. septembra 2010.godine.

 

Takođe, zainteresovani subjekti mogu u prostorijama Uprave za vode svakog radnog dana u vremenu od 10-12 časova izvršiti uvid u Nacrt koncesionog akta i dobiti dodatna pojašnjenja o istom.

 

NAPOMENA: tekst Koncesionog akta za davanje koncesija za eksploataciju rječnih nanosa (šljunak i pijesak), možete preuzetu klikom na polje „download“ koje se nalazi iznad ovog teksta.